VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDEN

FREDAG 27 MARS • HOTELL ARKIPELAG • KL 12:00-15:30

GRATIS INTRÄDE ANMÄL DIG HÄR >

Åland har mindre inresande idag. Vi måste bevaka kommunikationerna till Åland (färjor, flyg mm) – men det är inte allt! De som vet HUR Social Media används och KOMMER ATT användas har bättre förutsättningar att synas och marknadsföra sig. Framförallt välja mer rätt SoMe strategi redan idag.

Det räcker inte längre att ha Åland som en rolig destination eller sätta in en pappersannons.

Att få kvalificerad gissning om de kommande Sociala trenderna på nätet är totalt avgörande. Under dagen får du veta dagens trender och vart vi är på väg.

Föreläsarna Mats, Karin och Claes har under flera år följt utvecklingen, själva använt sig av den och med framgång. De berättar vad de tror kommer att hända om 20 år.

Välkommen till framtidens kunskap redan idag.

LIBERALERNA PÅ ÅLAND

*

FÖRELÄSARNA:

MATS ADAMCZAK

Mats blev nedbjuden till EU sessionerna i Starsbourg februari 2015, som den förste Internet Influencer från Europa för att deltaga i EU’s nya program att minska klyftan mellan medborgarna och EU med hjälp av Sociala medier. Han kommer att berätta om sina tankar runt framtiden från ett åländskt perspektiv.

fi.linkedin.com/in/matsadamczak/sv

KARIN ERIKSSON

Karin har jobbat som Social Media manager på både Scandic och andra företag och organisationer. Hon har nu grundat sin eget företag. Hon utsåg även till en av deltagarna i Cision PR Influencer Award 2014. Hon kommer nyligen från en rundresa i Carlifornia, där hon besökt bl.a facebook och google’s huvudkontor. Hon har varit med och byggt upp och vidareutvecklat närvaron i sociala medier för både Scandic Hotels AB och Svanen, Miljömärkning Sverige AB, i sina roller som Community Manager och Social Media Manager. För Scandic innebar detta, bland mycket annat, en ökning av försäljning av hotellnätter via sociala medier med 100% under 2012-2013. Hon kommer att berätta om sina tankar om framtiden från ett globalt perspektiv.

se.linkedin.com/in/karineriksson/sv

CLAES MAGNUSSON

Han har en bakgrund som entrepenör och grundare av flertalet respekterade ”New Media” skolor i skandinavien. Han kommer att berätta bland annat om hans Yrkeshögskola som utbildar programmerare för både iPhone och Android telefoner. Han kommer också att spekulera om framtiden. Vi får höra om hur tar man fram smarta appar och mobila lösningar, inklusive ny teknik som mobila betalsystem, mikropositionering med iBeacons och ta till sig nya digitala affärsmöjligheter. Köpcentra, arenor, muséer och många andra har redan visat stort intresse. Framtidens lösningar med andra ord.

se.linkedin.com/in/claesm/sv

GRATIS INTRÄDE MEN BOKA GÄRNA DIN PLATS

Anmäl dig här: Eventbrite

Eventbrite är ett verktyg bland många som hjälper dig att ta emot anmälningar.

AVSÄNDARE OCH ARRANGÖR

ARRANGÖR FÖR EVENTET: LIBERALERNA PÅ ÅLAND

mats.peramaa(at)lagtinget.ax

MARKNADSFÖRING

SAMBA MEDIA HJÄLPER FÖRETAG OCH ORGANISATIONER ATT SYNAS.
MARKNADSFÖR EVENT • KAMPANJER • SKAPAR SOME LÖSNINGAR