Yellow spaces är ett band med bredd

Vi spelar utifrån det magiska stället inom oss som är vi – bara för att vi älskar musik.
Musiken är främst rockig blues, soul, country och annat som faller oss in.

Yellow spaces FAMILY 

Bli medlem i vårt gäng och få tillgång till VIP biljetter, bättre platser, mer inkluderat.
Som medlem har du också möjlighet att vara med och spela med oss, få extramaterial, privata videos och annat exklusivt godis.
Medlemsnivåer från gratis till euro. Kom med i musikens värld med oss.

M Y C K E T   M E R   Ä N   M U S I K

Vad är Yellow spaces?

Yellow spaces är namnet på vårt band. Det är också namnet på det oändliga fantastiska utrymmet inuti dig. Det som får dina naglar att växa. Den magiska intelligensen. Det som inte går att förklara. Det som skapar. Det som är ditt inre jag och där musik kommer ifrån. Du kan inte existera utan det osynliga inom dig.

Vår musik

Det uppstår när vi får det att stämma tillsammans. Ett gemensamt flow. Det kan bubbla glädje, sorg, ilska och lugn. Hur förklarar man var det kommer ifrån? Ett sätt är att säga att det kommer från Yellow spaces – du vet vad vi menar eller hur? Det enda du behöver göra är att bli medveten om rummet i dig – hitta Yellow spaces och börja skapa du med.

SE NÅGRA FILMER LÄNGRE NER PÅ SIDAN

 

Bli medlem i Yellow spaces FAMILY

Bli med i vårt gäng. Du får tillgång till VIP biljetter med bättre platser och mer inkluderat. Du har också möjlighet att vara med och spela med oss, få tillgång till unikt material från våra rep, Behind The Scenes material från gigg, privat video tillsammans med dig, specialpriser på T-skjortor, musikfiler och annat exklusivt godis. Du kan välja mellan olika medlemsnivåer från gratis till euro. Vi planerar och samlar till ett YS-FAM event sommar 2018. Vi vill att du kommer med i musikens värld med oss. Fyll i din e-post och mobilnummer för mer info hur du blir medlem, så har vi kontakt redan nu!

Din mobilnummer

Ja, sänd mig info om YS-FAMILY medlemsskap

B O K A  S P E L N I N G  •  B L I   M E D L E M  •  K U R S E R

Eget Skype gigg

Ge dig själv en total unik gåva där vi kontaktar dig eller din vän och gör en unik spelning just för dig. En upplevelse utöver det vanliga. En timmes gigg där vi jammar och snackar med dig och din fest via Skypen. 

Gör en förfrågan. Prisexempel: 950 € för en helkväll (ca 3 timmar). Klicka i Skype-gigg förfrågan i formuläret.

Live spelning
– i ditt vardagsrum

Vi älskar att spela live. Det är då det händer mest. Att få ha dig med mitt i musiken är det bästa vi kan tänka oss. Det är den lyxigaste formen av träff med oss. Riktiga instrument, riktiga ljud och riktiga människor i ditt vardagsrum!!!! 

Gör en förfrågan. Prisexempel: 1400 € för en helkväll (ca 3 timmar). Klicka i Live-gigg förfrågan i formuläret så ses vi!

Boka gigg
– sänd förfrågan


Jag vill göra Skype-gigg förfråganJag vill göra Live-gigg förfrågan

Bli medlem i Yellow spaces FAMILY 

Ett enkelt sätt att vara först på plan där det roliga händer. Ett exklusivt sätt att uppleva musik. Fyll i din e-post här så sänder vi dig mer info om hur du kan gå tillväga för att bli medlem och vilka nivåer du kan välja mellan.

Ja, sänd mig mer info om medlemsskap

Vi vill höra DIG sjunga
– sänd oss din Smule låt

Har du spelat in en låt på appen Smule?
– låt oss veta! Vi kontaktar alla.
Sänd oss länken här så har du chans att vara med oss på ett YS-FAM event sommaren 2018 eller vinna något pris. Sätt en tagg #yellowspacesfamily så hittar vi dig

Jag vill också få info om medlemsskap

Svenska regissören Ingmar Bergman,
intervju i Sveriges television:

”Var kommer musiken ifrån?”

Kurser med Yellow spaces

Ge dig själv eller din musikintresserade vän en utvecklande gåva utöver det vanliga. En lektionstimme med Markus (trummor), bas eller Carina: tips hur du kan gå tillväga för att nå längre med din sångutveckling och mindset för att våga. Via Skype.

Fyll i formuläret här nedan för att få mer information. Tidsbokning bör ske inom 3 månader från köpdatum eller enligt överenskommelse.

Bokning kurser

OBS! Fyll i formuläret för mer information. Du är bokad först när vi tagit kontakt, du har fått mer om innehållet och därefter att du fått bekräftat att lektionen kan göras.

Kurspriser 2018
80 € /lektion

Kurspriset är nu 80 € /lektion. Då ingår en första kontakt där vi tittar på din kunskapsnivå och går igenom det du önskar/behöver lära dig. Därefter en lektionstimme på 60 minuter.

TrumlektionBaslektionSång och mindset tipsJag vet ej ännu

Välj lektionssätt (obligatoriskt)
Jag önskar LivekursJag önskar SkypekursJag vet inte änVi i Yellow spaces är oftast upptagna med musikskapande, kurser eller annat jordligt så vi ber om litet tålamod. Vi kontaktar dig så snart vi kan – och vi ser fram emot att talas vid. Ha det skönt!

R E P   I N F Ö R   S P E L N I N G   P Å  S T E E L F M H J Ä L P E N

Här har vi omvandlat ett par tre låtar till akustiskt och kör det i glasburen på torget i Mariehamn.
För insamling till Rädda Barnen genom Steelfm hjälpen. Tusen tack för att vi fick vara med och hjälpa!
(och inspelningen är rakt in i en mobil.. utan filter!)

Fool Me Again
Åh den kärleken

Jam
Filmning i smyg

När man motsätter sig allt

Angel of Montgomery

T I D I G A R E   P R O D U K T I O N E R

Yellow spaces band är ett nytt band och hit kommer vi att samla nya inspelningar så fort vi kan!
Däremot har vi massor av andra produktioner. Njut så länge!

MARKUS
HELANDER

ROBERT
ZETTERQUIST

JOEL
SCHULTZ

CARINA
SOMMARSTRÖM

Vill DU sjunga? Gör som jag här ovan. Ladda ner appen SMULE och testa. Det finns MASSOR av låtar att sjunga till. Man behöver inte lägga ut sig på nätet.. MEN om du gör det och taggar med #yellowspacesfamily och sänder oss länken så har du chans att vara med oss på ett YS-FAM event sommaren 2018. Framför allt HA KUL och SJUNG!!!

Musikaliska experiment:

Reklambyrån som stöder musik: www.samba.ax