Yellow spaces är ett band med bredd

Vi spelar utifrån det magiska stället inom oss som är vi – bara för att vi älskar musik.

Musiken är främst rockig blues, soul, country och annat som faller oss in.

Yellow spaces FAMILY

Bli medlem i vårt gäng och få tillgång till VIP biljetter, bättre platser, mer inkluderat.
Som medlem har du också möjlighet att vara med och spela med oss, få extramaterial, privata videos och annat exklusivt godis.
Medlemsnivåer från gratis till euro. Kom med i musikens värld med oss.

 

RING och BOKAMAILA OSSFB SIDAN
M Y C K E T   M E R   Ä N   M U S I K

Vad är Yellow spaces?

Yellow spaces är namnet på vårt band. Det är också namnet på det oändliga fantastiska utrymmet inuti dig. Det som får dina naglar att växa. Den magiska intelligensen. Det som inte går att förklara. Det som skapar. Det som är ditt inre jag och där musik kommer ifrån. Du kan inte existera utan det osynliga inom dig.

 

Vår musik

Det uppstår när vi får det att stämma tillsammans. Ett gemensamt flow. Det kan bubbla glädje, sorg, ilska och lugn. Hur förklarar man var det kommer ifrån? Ett sätt är att säga att det kommer från Yellow spaces – du vet vad vi menar eller hur? Det enda du behöver göra är att bli medveten om rummet i dig – hitta Yellow spaces och börja skapa du med.

SE NÅGRA FILMER LÄNGRE NER PÅ SIDAN

 

GIG: Sjödagarna
Fredag 20 juli 2018 

Fredagen den 20 juli blir vi kvällsunderhållningen! Det blir dans med bluespop och blandat. Inspirationsmusiker är Joe Bonamassa, Beth Hart och Tina Turner mfl… på vårt sätt! Lyssna, dansa och njut av sjökvarteret med god mat. Gratis inträde!

Sjödagarkvällen har flera programpunkter. Just före bandet blir det Smule karaoke sångare till inspelade musikbakgrunder! Kom och rösta fram din vinnare eller gå upp på scenen och prova rakt av! Någon topp-vinnare i SMULE röstningen får också chansen att sjunga med oss LIVE under kvällen (läs mer nertill om SMULE).

Bli medlem i Yellow spaces FAMILY

Ett enkelt sätt att vara först på plan där det roliga händer. Ett exklusivt sätt att uppleva musik. 

Bli med i vårt gäng. Du får tillgång till VIP biljetter med bättre platser och mer inkluderat. Du har också möjlighet att vara med och spela med oss, få tillgång till unikt material från våra rep, Behind The Scenes material från gig, privat video tillsammans med dig, specialpriser på T-skjortor, musikfiler och annat exklusivt godis. Du kan välja mellan olika medlemsnivåer från gratis till euro.

Vi vill att du kommer med i musikens värld med oss.
Fyll i ditt namn, e-post så har vi kontakt.

Ja, sänd mig info om medlemsskap

Crowdfunding

Yellow spaces är med i Patreon.com. Det är ett sätt att betala kreatörer för att de ska kunna skapa mer som inspirerar och utmanar! Precis som Mozart och Shakespeare och Leonardo da Vinci.. alla hade de Patreons som stödde deras verk! Gillar du oss och vad vi skapar! Häng med på VIP treatment! Klicka på länken

E V E N T:  S J Ö D A G A R N A  2 0 1 8

Gillar du att sjunga i duschen?

Utmana dig själv. Häng med här!  Våga ta steget och sjung in en Smule sång!
Delta i tävling och var också med på karaoke på Sjödagarna 2018.
Du har chansen att sjunga LIVE med Yellow spaces under kvällen 20 juli!

Enkelt med mobilen

Ladda hem mobilappen SMULE. Sjung in en sång och dela den därefter till oss (se regler). Du har också chansen att få sjunga en sång ”LIVE” karaoke på Sjödagarna och få in extra röster där. En ”topp-vinnare” får dessutom chansen att sjunga en låt med bandet Yellow spaces under kvällen. Vi ses alla på Sjödagarna, fredagen den 20 juli 2018. Karaoke från kl 19-20.30. Bandet och dans börjar ca kl 21-00.

(En andra chans kommer att bli under Skördefesten den 22 september på Bastö bykrog. Karaoke kan övas där från maj-22 sept)

Exempel:

Vill DU sjunga? Gör som jag här ovan. Ladda ner appen SMULE och testa. Det finns MASSOR av låtar att sjunga till. Man behöver inte lägga ut sig på nätet.. MEN sätt en hashtag med #yellowspaces och läs vidare:

Regler:

1. Sjung in en Smule sång med din mobil.
2. Kopiera sedan låtlänken ur appen och dela den till din FB sida. Kom ihåg att dela ”Offentligt” så att alla kan se den.
3. Viktigt: Skriv hashtaggen #yellowspaces i ditt inlägg när du delar den till din FB. Detta för att vi ska hitta dig och så du kan vara med i tävligen.

Röstning:

1. Be sedan dina supporters gå in på Yellow spaces webb sidan och rösta genom att gilla din video där.
2. Flest gillanden vinner!
3. Är du supporter? Ge feedback. Skriv några uppmuntrande ord om vad du gillade bäste med bidraget.

OBS! Gillandet behöver ske på  VÅR SAMLINGSSIDA för att vi ska se röstantalet. (Facebook samlar inte in gillanden från alla olika platser tyvärr)

RÖSTA HÄR

Ladda ner appen till mobilen

Behöver du hjälp?

Får du inte till det? Maila hit och fråga om hjälp hur du ska göra.

Jag vill också få info om medlemsskap

Omgång 2: Skördefesten 22 september

Nästa chans att tävla är under Skördefesten, Bastö bykrog. Du kan öva på karaoke maskin hos dem från maj-22 sept. Bandet finns med på kvällen igen!

MER OM YELLOW SPACES BANDET
R E P   I N F Ö R   S P E L N I N G   P Å  S T E E L F M H J Ä L P E N

Här har vi omvandlat ett par tre låtar till akustiskt och kör det i glasburen på torget i Mariehamn.
För insamling till Rädda Barnen genom Steelfm hjälpen. Tusen tack för att vi fick vara med och hjälpa!
(och inspelningen är rakt in i en mobil.. utan filter!)

Fool Me Again
Åh den kärleken

Jam
Filmning i smyg

När man motsätter sig allt

Angel of Montgomery

T I D I G A R E   P R O D U K T I O N E R

Yellow spaces band är ett nytt band och hit kommer vi att samla nya inspelningar så fort vi kan!
Däremot har vi massor av andra produktioner. Njut så länge!

MARKUS
HELANDER

ROBERT
ZETTERQUIST

JOEL
SCHULTZ

CARINA
SOMMARSTRÖM

Musikaliska experiment:

B O K A  S P E L N I N G  •  K U R S E R

Eget Skype gigg

Ge dig själv en total unik gåva där vi kontaktar dig eller din vän och gör en unik spelning just för dig. En upplevelse utöver det vanliga. En timmes gigg där vi jammar och snackar med dig och din fest via Skypen. 

Gör en förfrågan. Prisexempel: 950 € för en helkväll (ca 3 timmar). Klicka i Skype-gigg förfrågan i formuläret.

Live spelning
– i ditt vardagsrum

Vi älskar att spela live. Det är då det händer mest. Att få ha dig med mitt i musiken är det bästa vi kan tänka oss. Det är den lyxigaste formen av träff med oss. Riktiga instrument, riktiga ljud och riktiga människor i ditt vardagsrum!!!! 

Gör en förfrågan. Prisexempel: 1400 € för en helkväll (ca 3 timmar). Klicka i Live-gigg förfrågan i formuläret så ses vi!

Boka gigg
– sänd förfrågan


Jag vill göra Skype-gigg förfråganJag vill göra Live-gigg förfrågan

Svenska regissören Ingmar Bergman,
intervju i Sveriges television:

”Var kommer musiken ifrån?”

Kurser med Yellow spaces

Ge dig själv eller din musikintresserade vän en utvecklande gåva utöver det vanliga. En lektionstimme med Markus (trummor), bas eller Carina: tips hur du kan gå tillväga för att nå längre med din sångutveckling och mindset för att våga. Via Skype.

Fyll i formuläret här nedan för att få mer information. Tidsbokning bör ske inom 3 månader från köpdatum eller enligt överenskommelse.

Bokning kurser

OBS! Fyll i formuläret för mer information. Du är bokad först när vi tagit kontakt, du har fått mer om innehållet och därefter att du fått bekräftat att lektionen kan göras.

Kurspriser 2018
80 € /lektion

Kurspriset är nu 80 € /lektion. Då ingår en första kontakt där vi tittar på din kunskapsnivå och går igenom det du önskar/behöver lära dig. Därefter en lektionstimme på 60 minuter.

TrumlektionBaslektionSång och mindset tipsJag vet ej ännu

Välj lektionssätt (obligatoriskt)
Jag önskar LivekursJag önskar SkypekursJag vet inte änVi i Yellow spaces är oftast upptagna med musikskapande, kurser eller annat jordligt så vi ber om litet tålamod. Vi kontaktar dig så snart vi kan – och vi ser fram emot att talas vid. Ha det skönt!

RING och BOKAMAILA OSSFB SIDAN

Reklambyrån som stöder musik: www.samba.ax